Paljonko kello? logotype

Paljonko kello on - Suomi


On ilta i Suomi, maanantaina 17 kesäkuu 2024

Yllä olevat tiedot päivittyvät automaattisesti

Aikavyöhyke ja aikaero - Suomi

Aikavyöhyke muodossa Suomi on Eastern European Time (UTC+2) ja nykyisen sijaintisi ja Suomi välillä on aikaero tuntia.

Nykyinen aika ja päivämäärä - Suomi

Tästä näet, kello on maassa Suomijuuri nyt. Näytämme myös mikä päivä on ja mikä päivämäärä ja itse asiassa mikä osa päivästä on! Kaikki laatikon tiedot päivittyvät automaattisesti, jotta näet aina, mikä kellonaika on, mikä päivä on ja mikä osa päivästä on tällä hetkellä maassa Suomi.

Yleistä maasta - Suomi

Kellonaika, aikaero ja päivämäärä paikoissa Suomi

Täältä näet, kuinka paljon kello on juuri nyt ja mikä aikaero on eri kaupungeissa ympärillä Suomi.

Maan lippu - Suomi

Täältä näet, millä lipulla maa Suomi hiukset. Tulostamme lipun tälle sivulle emojina, joten sen leikkaaminen ja liittäminen on erittäin helppoa, jos haluat käyttää lippua muualla. Valitse vain lippu samalla tavalla kuin valitsisit muuten tekstin ja kopioi se painamalla ctrl + c! Tai jos käytät matkapuhelinta, pidä sormeasi lipussa muutaman sekunnin ajan korostaaksesi sitä ja napsauta sitten "Kopioi".

🇫🇮

Pistorasia ja matka adapteri - Suomi

Ennen kuin lähdet matkalle Suomi, voi olla hyvä selvittää, minkä tyyppistä pistorasiaa maassa käytetään sekä mitä jännitettä ja taajuutta verkkosyöttö käyttää. Sinun on tehtävä tämä saadaksesi selville, voidaanko sähkölaitteitasi käyttää maassa. Jos sitä ei voi käyttää, sinun on hankittava jonkinlainen matkasovitin. Maassa käytetyt pistorasian tyypit ovat Tyyppi C, ja verkkovirrassa on jännite 230 V ja taajuus 50 Hz. Tämä tarkoittaa, että et todennäköisesti tarvitset matkasovitinta käyttääksesi norjalaisia ​​sähkölaitteitasi seuraavissa maissa: Suomi. Lue täältä lisää matka adapteri Suomi.

Linkit, joista voit lukea lisää Suomi

Tämä sivu muilla kielillä

   ››  🇳🇴 Norsk: Hva er klokka i Finland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Finland?
   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Finland?

Suomi Wikipediassa

Jos haluat lukea lisää maasta Suomi. Suosittelemme tutustumaan Wikipedian sivuihin aiheesta Suomi. Alta löydät linkit sekä ruotsin- että englanninkieliselle Wikipedia-sivulle aiheesta Suomi. Yleisesti ottaen englanninkielisellä sivulla on yleensä enemmän sisältöä ja se on muotoiltu paremmin, mutta nopean tiedon saamiseksi voit käyttää ruotsinkielistä sivua Suomi
   ››  Suomenkielinen Wikipedia-sivu aiheesta: Suomi
   ››  Englanninkielinen Wikipedia-sivu aiheesta: Suomi

Suomi kartalla

Alta löydät kartan, joka näyttää missä Suomi valheita. Voit vierittää karttaa helposti hiiren avulla, jos istut tavallisen tietokoneen ääressä, tai sormien avulla, jos käytät matkapuhelinta. Karttaa voi myös lähentää ja loitontaa joko vasemman yläkulman painikkeilla, hiiren vieritystoiminnolla tai kahdella sormella, jos käytät kännykkää.

Punaiset viivat vastaavat eri aikavyöhykkeiden rajoja, lähde: Leaflet.timezones